Piscines de polièster

Les piscines de polièster s’integren bé en tots els ambient. Són una solució més econòmica que les piscines d’obra, però no es queden enrere pel que fa a seguretat, formes i durabilitat. Les piscines de polièster son una opció molt interessant per tot cap de família que desitgi col·locar una piscina al seu jardí de forma ràpida i amb les mínimes molèsties possibles. Els resultats acostumen a ser excel·lents i les seves virtuts corren fàcilment de boca en boca.

Les piscines de polièster i el seu procés de fabricació

Per a instal·lar una piscina de polièster primer haurem de marcar el terreny per posteriorment fer-ne l’excavació i polir-ne el forat resultant. Un cop enllestit, col·locarem la superfície de la piscina (d’una sola peça).

Beneficis de les piscines de polièster

  • Els esglaons disposen de relleu antilliscant, ideal per a nens.
  • Mínim manteniment.
  • La fibra de vidre és un bon aïllant tèrmic i aguanta molt bé les altes temperatures.
  • Material impermeable no radiactiu als àcids.

Les piscines de polièster son una alternativa assequible però de gran qualitat. Les seves limitacions en la personalització del disseny s’han de tenir en consideració, però no representen un obstacle insalvable.Les piscines de polièster es vénen molt bé gràcies als seus múltiples avantatges en relació al seu baix cost. Si el disseny de la piscina és un element secundari i el que busca per sobre de tot és una piscina pràctica i funcional que de ben segur farà les delícies de petits i grans, les piscines de polièster son una opció guanyadora.