Per a què són necessàries les cobertes? - Ramser piscines
Notícies - Ramser piscines

Notícia

Notícia

Per a què són necessàries les cobertes?

Per a què són necessàries les cobertes? - Ramser piscines
Per a què són necessàries les cobertes? - Ramser piscines

LES COBERTES PER A PISCINES SÓN UNA INVERSIÓ VERSÀTIL QUE OFEREIX UNA SÈRIE DE BENEFICIS PRÀCTICS I DE SEGURETAT.

Aquestes cobertes poden ser rígides o flexibles i s’usen per cobrir completament la superfície de la piscina quan no s’utilitza. A més de mantenir l’aigua més neta reduint l’acumulació de brutícia i fulles, també ajuden a retenir la calor, reduint els costos d’escalfament en piscines climatitzades. A més, les cobertes de seguretat poden evitar accidents no desitjats, com caigudes accidentals, especialment en llars amb nens petits o mascotes. A més d’això, les cobertes també poden reduir la pèrdua d’aigua per evaporació, ajudant a mantenir els nivells adequats i reduint la necessitat de reposicions freqüents. En resum, les cobertes per a piscines ofereixen una solució eficaç i convenient per a la protecció, neteja i eficiència energètica.

DEMANI PRESSUPOST
PER A LA SEVA PISCINA

A Piscines Ramser disposem d’un departament exclusiu per al disseny de piscines que l’assessorarà durant tot el període de vida del seu projecte.