Piscines d’aigua salada, pros i contres. - Ramser piscines
Notícies - Ramser piscines

Notícia

Notícia

Piscines d’aigua salada, pros i contres.

Piscines d’aigua salada, pros i contres. - Ramser piscines
Piscines d’aigua salada, pros i contres. - Ramser piscines

LES PISCINES D’AIGUA SALADA SÓN UNA ALTERNATIVA CADA COP MÉS POPULAR A LES PISCINES CONVENCIONALS DE CLOR.

En aquest sistema, la sal es converteix en clor a través d’un generador d’aigua salada, eliminant la necessitat d’afegir clor líquid o en pastilles manualment. Aquesta tecnologia ofereix diversos avantatges, com una sensació més suau per a la pell i els ulls, a més de requerir menys manteniment. Les piscines d’aigua salada també són més respectuoses amb el medi ambient, ja que redueixen la necessitat d’utilitzar productes químics agressius. A més, molts usuaris destaquen la qualitat de l’aigua, que tendeix a ser més clara i neta. Tot i que la seva instal·lació inicial pot ser més costosa, molts propietaris consideren que la comoditat i els beneficis a llarg termini de les piscines d’aigua salada en valen la pena.

DEMANI PRESSUPOST
PER A LA SEVA PISCINA

A Piscines Ramser disposem d’un departament exclusiu per al disseny de piscines que l’assessorarà durant tot el període de vida del seu projecte.