Piscines climatitzades

Qualsevol piscina que es trobi al aire lliure ha d’afrontar les variacions de temperatura produïdes en l’entorn. Amb independència de la seva localització, una piscina no es pot mantenir a una temperatura adequada pel bany els 365 dies de l’any de forma natural, pel que si volem que família i amics en gaudeixin tot l’any, necessitarem climatitzar la nostra piscina.

Escollint una piscina climatitzada

Si es desitja tenir un major confort i en conseqüència una millor experiència, la temperatura de l’aigua no pot distar massa dels 28ºC. Si aquesta disminueix més enllà d’aquest llindar, el nostre cost començarà a reaccionar de forma adversa i l’estada en l’interior de la piscina es tornarà desagradable. Per evitar-ho, és necessari instal·lar un sistema que sigui capaç d’escalfar l’aigua. A diferència del que la gent sol pensar, les tasques de manteniment en una piscina climatitzada son molt reduïdes. En quan a la climatització de la piscina, aquesta pot diferir depenen de les necessitats del client: es desitja una augment ràpid de la temperatura de la piscina o bé el que es busca es un augment progressiu? De la resposta a aquesta pregunta en dependrà el sistema que utilitzarem.

Sistemes de climatització per a piscines

  • Bombes de calor. La opció més econòmica. El seu increment en la temperatura de l’aigua es fa efectiva en un termini de entre 2 i 5 dies.
  • Plaques solars. Disposem de les plaques d’ultima generació per a escalfar la seva piscina.
  • Escalfadors elèctrics. La opció més simple. Període de entre 2 i 5 dies.
  • Intercanviadors aigua-aigua. La opció més intel·ligent. Període de entre 24 i 48 hores.

Cada vegada més, les famílies i comunitats de veïns opten per climatitzar les seves piscines. En el cas de que es projecti la construcció d’una piscina, és indispensable valorar la possibilitat de que aquesta compti amb un sistema de climatització. La nostra experiència ens fa aconsellar aquesta opció, doncs més tard o més d’hora, un gran nombre de propietaris de piscines que no havien valorat degudament aquest supòsit, han adquirit amb posterioritat algun dels sistemes que acabem de enumerar. Si una cosa t’agrada l’hauries de poder gaudir sempre.